Αποποίηση ευθύνης

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αποποίηση ευθύνης του ιστότοπού μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο admin@onebighealthnut.com. Η νομική μας ειδοποίηση δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του

SoumyaΒοήθεια .

Αποποίηση ευθυνών για onebighealthnut

Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο – onebighealthnut – δημοσιεύονται με καλή πίστη και μόνο για σκοπούς γενικής πληροφόρησης. Η onebighealthnut δεν παρέχει καμία εγγύηση για την πληρότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών. Οποιαδήποτε ενέργεια αναλαμβάνετε με βάση τις πληροφορίες που βρίσκετε σε αυτόν τον ιστότοπο (onebighealthnut), γίνεται αυστηρά με δική σας ευθύνη. Η onebighealthnut δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν απώλειες και/ή ζημιές σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπού μας.

Από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους ακολουθώντας υπερσυνδέσμους σε αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους. Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο ποιοτικούς συνδέσμους σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του περιεχομένου και της φύσης αυτών των ιστότοπων. Αυτοί οι σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους δεν υποδηλώνουν σύσταση για όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτούς τους ιστότοπους. Οι ιδιοκτήτες και το περιεχόμενο του ιστότοπου ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να προκύψουν προτού έχουμε την ευκαιρία να αφαιρέσουμε έναν σύνδεσμο που μπορεί να έχει πάει “κακή”.

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας, άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν διαφορετικές πολιτικές και όρους απορρήτου που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις Πολιτικές Απορρήτου αυτών των ιστότοπων καθώς και τους «Όρους Παροχής Υπηρεσιών» τους προτού εμπλακείτε σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή υποβάλετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η Αποποίηση ευθυνών μας δημιουργήθηκε από τη Γεννήτρια Αποποίησης ευθυνών .

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με την αποποίηση ευθυνών μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Για ενημέρωση

Εάν ενημερώσουμε, τροποποιήσουμε ή κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτό το έγγραφο, αυτές οι αλλαγές θα αναρτηθούν ευδιάκριτα εδώ.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα email στη διεύθυνση admin@onebighealthnut.com μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα -> onebighealthnut .

“Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τη σελίδα αποποίησης ευθύνης”